Preporuke

Preporuke potrošača

Želim Vam se zahvaliti za svu stručnost, ljubaznost i usluge koje ste mi pružili! Takav tim ljudi, stručnjaka i pre svega izuzetno korektnog i opuštenog odnosa sa pacijentima, možete samo ovde dobiti! U poslednje 4 godine, obišla sam najeminentnije klinike, otvorila 1001 jedna vrata doktorskih ordinacija, sve je bilo uzalud, prave dijagnoze nigde, služila sam kao pokušni miš, mišljenja su bila različita, operacija bezuspesna....haos! Ovde je nešto sasvim drugo! Zahvalana sam celom timu sa magnetne rezonance, zatim dr Sanji Pavlović, a posebno sve pohvale sa gospođicu Brankicu sa prijemnog! Želim Vam uspeh u radu i svako dobro! Neka ovo bude moja preporuka svima koji traže pravu lekarsku pomoć, koji su u nedoumici gde otići i koji su već kao ja postali skeptici da će pronaći sebi pravu dijagnozu koja je osnov za dalje lečenje! Sve pohvale i zahvalnost!

Silvana


Danas sam bio u klinici na MR i EMNG. Zeleo bih da Vasu ustanovu pohvalim i da zahvalim na izuzetnom prijemu i strucnim i ljudskim kvalitetima u Vasoj klinici. Pregled je bio kod Dr Pavlovic i Dr Peric, obe su vrhunski profesionalno  i uz puno postovanje prema pacijentu obavile svoj posao. Isto vazi i za recepcionerku, cije ime, na zalost, nisam zabelezio.  

No, moje posebno i veliko HVALA ide Biljani i Lazaru sa MR, koji su mi na najlepsi moguci nacin pomogli da savladam svoj strah od zatvorenog prostora i omogucili da MR protekne najprijatnije sto je moguce. Svaka im cast i na profesionalnom a i toplom ljudskom razumevanju!

Nenad Sebek